Organizadas conjuntamente por la ’Fundació Ferrer i Guàrdia’ y CGT València, las "Jornades Llibertàries" de este año conmemoran el centenario del asesinato del pedagogo libertario, impulsor de "La Escuela Moderna".

- Divendres 18 desembre :
21h : Festa de clausura amb música, beguda i bon ambient en el local de CGT (Avgda. del Cid, 154)

XI Jornades Llibertàries CGT-València : «Créixer en llibertat»

Del 10 al 18 de desembre 2009 : Exposició “Pedagogies llibertàries. Les cultures de la llibertat en l’anarquisme ibèric”

Facultat de Filosofia i Ciències de l’Educació, València (Avgda. Blasco Ibáñez, 21)

JPG - 1.2 ko

Programa de les Jornades :

- Dijous 10 desembre :

12h : Presentació de les Jornades i de l’Exposició a cárrec de Rafael Fenoy (Secretari General Federació Ensenyament CGT), Emili Cortavitarte (Federació Ensenyament CGT-Catalunya), José Antonio Picón (Fundació Ferrer i Guàrdia de València) i Miguel Ángel Morcillo (FL CGT-València)

19h : Xerrada-debat «Les pedagogies llibertàries : el seu passat i la seua actualitat» amb Rafael Fenoy (Federació Ensenyament CGT) i Emili Cortavitarte (Federació Ensenyament CGT-Catalunya)

- Divendres 11 desembre :

19h : Col·loqui «La figura de Francesc Ferrer i Guàrdia i la Setmana Tràgica de Barcelona» amb Dolors Marín (Historiadora i autora del llibre «La Setmana Tràgica»), Jacinto Ceacero (Secretari General CGT) i Maxi Roldán (Fundació Ferrer i Guàrdia de València)

- Dilluns 14 desembre :

19h : Xerrada-debat «La influència de Ferrer i Guàrdia en les experiències educatives llibertàries d’ahir i de hui al País Valencià i el món» amb Jordi Martínez (Psicoterapeuta Es.Te.R), Imma Serrano (Coordinadora Els Donyets) i Javier Navarro (Professor Història UV)

JPG - 226.9 ko

Programa de las Jornadas

- Dimarts 15 desembre :

19h : Xerrada-debat «La lluita contra el Pla Bolonya» amb Anna (Estudiant Fac. Història UV), Esther (Estudiant Fac. Sociologia UV), Guillermo de la Tuya Martínez (Estudiant Fac. Filosofia i Lletres UA) i Manolo Rodríguez (Professor Sociologia UV)

- Dimecres 16 desembre :

19h : Xerrada «La irracionalitat de la religió a les escoles» amb Félix García Moriyón (Professor Filosofia en Secundària)

- Dijous 17 desembre :

19h : Xerrada : «L’Escola Moderna, una educació lliure per a garantir el futur» amb Carmen Agulló (Professora Filosofia i Ciéncies de l’Educació UV). Projecció del documental «Francesc Ferrer i Guàrdia. Una vida per la llibertat» d’Agustí Corominas, cortesia de la Fundació Ferrer i Guàrdia de Barcelona

- Divendres 18 desembre :

21h : Festa de clausura amb música, beguda i bon ambient en el local de CGT (Avgda. del Cid, 154)

JPG - 273.2 ko
Fuente: CGT País Valencià // Fundació Ferrer i Guàrdia

XI Jornadas Libertarias de CGT València : «Crecer en Libertad»