Programa XIII Jornades Llibertàries CGT-València : Noves lluites per a somnis de sempre

Del 12 al 16 de desembre 2011 Exposició fotogràfica popular sobre el Moviment 15-M Lloc : Octubre Centre de Cultura Contemporània (C/ Sant Ferran, 12)

Programa

Dilluns 12 desembre :

12h : Presentació de les Jornades i de l’Exposició a càrrec de Jacinto Ceacero (Secretari General CGT) i Manuel Martínez Sanchis (Secretari General CGT-València).

19h : Xerrada-debat « Educació i criança per a la indignació i la lluita » amb Mª José Lerma i Rosario Rozado (Associació Amamanta), Inma Serrano i Jordi Martínez (Coordinadors de l’Espai d’educació lliure « Els Donyets »). Modera Dani Sánchez Zuriaga (Professor Facultat de Medicina UV).

Dimarts 13 desembre :

19h : Xerrada-debat «Alternatives agroalimentàries front a la dictadura del mercat” amb José Luis Porcuna (Enginyer Agrònom i President del Centre d’Estudis Rurals i d’Agricultura Internacional CERAI) i Susana Ferrando (Agrofever, llauradora ecológica). Modera Risu (membre CGT i “Pimienta Negra”).

Degustació productes ecològics

Dimecres 14 desembre :

19h : Xerrada-debat « Anarcosindicalisme i 15-M » amb Manuel Silvestre Granados i Mikel (integrants del moviment 15-M), membre de CNT-AIT València i Antonio Pérez Collado (Secretari General CGT-PV). Modera Manolo Totxa (“Lliure directe” Ràdio Klara).

Dijous 15 desembre :

19h : Xerrada-debat « Les alternatives, les noves lluites i els somnis de sempre » amb Carlos Taibo (Professor Ciències Polítiques UAM). Modera Joan Carles Bernad (Professor Facultat Psicologia UV).

Divendres 16 desembre :

19h : Xerrada-debat « Criminalitzen les nostres lluites i tergiversen els nostres somnis » amb Rafael Cid (periodista) i Lucía Ruiz (Radio Vallekas). Modera Josefina Juste (Ràdio Klara).

21h30 : Festa amb actuacions d’Àlex Badal, Fermín Alegre i Poetiks. En Arte&Facto (C/ Peu de la Creu, 8). Sopar 5 €.

Toda la información en :

http://www.cgtpv.org/XIII-Jornades-…

http://www.cgtpv.org/Video-XIII-Jor…


Fuente: CGT València / CGT País Valencià

XIII Jornades Llibertàries CGT-València : Noves lluites per a somnis de sempre