Lugar : S.C. El Micalet, c/ Guillem de Castro, 73 (València)

- "Pensamientos Libres para hombres y mujeres que quieren ser libres"

- Exposición : "La prensa libertaria en la clandestinidad (1939-1975)

Programa X Jornades Llibertàries de CGT-València :

Dimecres 10 desembre.

- 11h30 : Presentació de les Jornades i l’Exposició amb Tonetxu Pardiñas (President S.C. El Micalet), Manel Aisa (Ateneu Enciclopèdic de Barcelona) i Antonio Pérez Collado (Secretari General CGT-PV)

- 19h : Xerrada debat i presentació del llibre “Joe Hill, Sindicalisme amb banda sonora”, a càrrec de l’autor Carlus Jove (CGT-Catalunya)

Dijous 11 desembre.

- 19h : Xerrada debat “De quina crisi parlem ? I qui la pagarà ?” amb Carlos Taibo (professor UAM)

Divendres 12 desembre.

- 19h : Presentació del llibre “Ni Nadal ni Setmana Santa” a càrrec de l’autor, Jordi Martí Font (Coordinador del periòdic “Catalunya”)

Dilluns 15 desembre

- 19h : Xerrada debat “La dona en els mitjans de comunicació alternatius” amb membres de Radio Vallekas i Josefina Juste i Emilia Moreno (Ràdio Klara)

Dimarts 16 desembre

- 19h : Xerrada debat : “A la recerca dels noms perduts. Memòria, ètica i anarquisme” amb Cecilio Gordillo (CGT, Coordinador Todoslosnombres de Andalucía) i Ángel Bosqued (Fundació Salvador Seguí Barcelona)

Dimecres 17 desembre

- 19h : Taula redona i presentació del llibre : “Por a la memòria. Història de la Llei de “reconciliació i concòrdia” amb Amparo Salvador (Fòrum per la Memòria) i Octavio Alberola (militant anarquista)

Dijous 18 desembre

- 19h : Taula redona “Ferrer i Guàrdia, laïcisme i educació antiautoritària versus el nacionalcatolicisme espanyol com a inquisició” amb Rafael Cid (periodista) i Paco Madrid (historiador). Projecció del documental “Ferrer i Guàrdia, una vida per la llibertat”

Divendres 19 desembre

- 19h : Xerrada debat : “La lluita internacional i el moviment obrer” amb José Pascual Rubio (Secretari d’Internacional CGT) i Jérémie Berthuin (Secretari d’Internacional CNT-França)

Festa d’Afiliats (amb entrepans) i concert dels grups Crisis Permanente i Negramagia. (Locals de CGT)


Fuente: CGT- Federació Local de València

De 10 a 19 de Diciembre : «X Jornades Llibertàries de CGT València»